Автор: admin
Публикувано на: 18.10.2010 10:12:49

Рейтинг:

INTERMOT
Британската компания Triumph показа на изложението INTERMOT 2010 най-новата версия на популярния си крузър Thunderbird. Тя е наречена Storm и се различава значително от останалите модификации на модела.

За начало, двигателят на Triumph Thunderbird Storm е нараснал по обем, като е със 100 куб.см. по-голям от стандартния или 1 699 куб.см. Това е довело до нарастване и на мощността от 85 на 98к.с. при 5 200об/мин., както и на максималния въртящ момент от 146 на 156Нм. при 2 950об/мин.

За разлика от другите версии на Thunderbird, които винаги са се отличавали от останалите модели на марката по наличието на само един фар, при Thunderbird Storm те са два на брой. Единственият възможен цвят за крузъра пък е Phantom Black.

Всияки други части по новия крузър са същите като на събратята му. Височината на седалката е 700мм., вилката е 43мм. двойно регулируема с възможност за 5 позиции, спирачките са четирибутални с 310мм. плаващи дискове, а на разположение има и ABS система.

Triumph Thunderbird Storm идва с петспицови алуминиеви джанти, които са облечени с гуми Sporting Marathon, разработени от фирмата Metzeler специално за гамата. Освен това, за всички свои крузъри Thunderbird британската компания вече предлага почти 100 допълнителни екстри за персонализация.
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg