Автор: admin
Публикувано на: 31.08.2010 11:06:56

Рейтинг:

Четвърти
На 3 септември в 19:30 часа на централния площад в град Търговище ще бъде даден стартът на четвъртия кръг от Републиканския Ендуро шампионат. Официалното откриване, тип „Дакар”, ще предложи на зрителите атрактивно индивидуално представяне на всеки състезател и машина.

Същинското състезание ще стартира на 4-ти септември със специално изграден за публиката Екстрийм тест, на 10 км. южно от града, на много известния на местните мотоспорт фенове “цигански завой”. Две отделни трасета за мотоциклети и АТВ, и три специални теста за двуколесните ще изпитат издръжливостта и уменията на състезателите в събота.

Трасето за неделното Ендурокрос състезание се намира на 3 км. от Търговище - на писта край село Давидово, където е изградена технична X-track част.

Мотоклуб „Екстрийм Райдърс”, организатор на четвъртия кръг от Републиканския Ендуро шампионат, за първи път ще е домакин на подобно състезание. От клуба обещават висок адреналин и страхотни предизвикателства за ендуро състезателите, както и неповторими емоции за феновете.
Четвърти кръг от Ендуро шампионата ще събере ендуро феновете в Търговище
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg