Автор: admin
Публикувано на: 16.08.2010 23:34:19

Рейтинг:

Цената
Само няколко дни, след като фамилия Кастилиони пое пълния контрол над MV Agusta, нейният изпълнителен директор, Клаудио Кастилиони, обяви какви са целите пред италианската марка.

Всички усилия ще бъдат насочени към довършването на изцяло новия модел F3, тъй като според Клаудио, F4 и Brutale са едни от най-добрите байкове в света, но тяхната цена е доста висока, а в момента на MV Agusta и е необходим по-бюджетен модел, който обаче да предлага същото качество.

Ако си мислите, че Клаудио Кастилиони говори глупости, защото до момента не сме виждали евтина MV Agusta, то това всъщност не е така, защото той разкри, че цената на F3 ще е около 9 000 евро, а тази на нейната спортна версия около 11-12 000 евро.

Въпреки че ще запази производството на F4 и Brutale, MV Agusta ще промени своята пазарна стратегия, като нейната цел ще е да се превърне в конкурент на масовите европейски и японски марки. Според Клаудио, техните очаквания са в близките години да достигнат производство от порядъка на 10 000 мотоциклета годишно, като именно F3 ще допринесе за това.
Цената на MV Agusta F3 ще е 9 000 евро
Цената на MV Agusta F3 ще е 9 000 евро
Тагове: MV Agusta, MV Agusta F3
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg