Автор: admin
Публикувано на: 12.08.2010 00:22:28

Рейтинг:

Инвестиция
В условия на икономическа криза, хората винаги се чудят в какво да влагат своите финанси, като обикновено избират между фондова борса, недвижимо имущество и банков депозит.

Чрез гореспоменатите три варианта, инвеститорите могат да спечелят много пари, но има опасност и да загубят доста, че дори и всичко. Затова ние ще ви предложим един по-прост и ефективен начин да вложите свободните си финансови средства.

Ако разбира се, не искате да увеличите финансите си бързо, то една от най-добрите дългосрочни инвестиции е покупката на стойностен мотоциклет. Така хем ще му се насладите, хем ще си гарантирате, че неговата цена само ще се покачва, но внимавайте, за да е ефективна инвестицията ви, той трябва да е наистина специален.

Доказателство, че това не са само празни приказки е обява от 1970г. за продажба на един Vincent Black Shadow Series C в американски вестник. Тогавашния му собственик е искал за него скромната сума от 1 750 щатски долара.

40 години по-късно такъв мотоциклет спокойно може да се продаде за около 40 000 щатски долара. Това е с цели 25 пъти повече от направената инвестиция, възвращаемост която много трудно бихте постигнали по друг начин.

Какво чакате още? Отивайте да си купувате мотоциклет, но гледайте той да е наистина хубав, а ако цената му започне да пада, просто го подръжте в гаража си още 30-40 години!
Инвестиция в мотоциклети
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg