Автор: admin
Публикувано на: 23.07.2010 11:59:13

Рейтинг:

Джетовете
Многоместните водни джетове Yamaha Waverunner са определени за най-надеждни сред всички подобни превозни средства, в резултат на проведено проучване от компанията MacKenzie Corporation., сред собственици и ползватели на този вид техника.

От Yamaha обявиха, че са много горди от факта, че потребителите харесват техните продукти. Основните причини, клиентите да оценяват високо джетовете на японската марка е, че те изискват минимални време и усилия за поддръжка, поради което разполагат с повече за забавление във водата.

Представител на компанията споделя, че тя никога не спира да въвежда иновации. Нейната цел е моделите и да стават все по-бързи, по-тихи, по-чисти и по-ефективни, като предоставя целия натрупан опит на своите клиенти.

В проучването специалистите на MacKenzie Corporation са взели предвид мненията на собственици на 12 марки джетове. Освен това, е било установено, че през последните 12 години най-предпочитаните джетове за наемане също са от серията Waverunner на Yamaha, като основната причина за това отново са отличните им показатели и надеждността, която предоставят.
Джетовете Yamaha Waverunner признати за най-надеждни
Тагове: Yamaha, Yamaha FZR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg