Автор: admin
Публикувано на: 19.07.2010 11:09:33

Рейтинг:

Yamaha
От Yamaha разпространиха първа снимка и малко информация за електрическия си скутер EC-03, чиято концепция направи дебют на изложението в Токио през 2009г.

Продажбите на модела в Япония ще стартират през тази есен, като цената му там ще започва от 252 000 йени (около 2 250 евро). По-интересното е, че през 2011г. той ще се предлага и в Европа, но не се споменава каква ще е неговата цена на Стария континент.

Yamaha EC-03 съвсем нормално не отделя никакви вредни емисии, като насочеността му е за употреба в градски условия. Автономията на скутера е 43км. при движение по гладки пътища, но от компанията предупреждават водачите да разчитат на сигурни 25км. Времето за пълно зареждане на литиево-йонните батерии в домакински контакт е 6 часа.

Вероятно най-големият пазар на Yamaha EC-03 ще бъде китайският, където годишно се продават 20 млн. електрически скутера. Компанията цели до 2020г. да държи 20% от световния пазар на електроскутери, като именно това е и причината моделът да бъде пуснат и в Европа. За продажби на ЕC-03 в САЩ обаче все още нищо не се споменава.
Галерия Yamaha EC-03
Yamaha показа електрическия си скутер EC-03
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg