Автор: admin
Публикувано на: 05.02.2009 13:08:39

Рейтинг:

Стартира

От BMW отдавана показаха супербайка S 1000 RR, както и неговия състезателен вариант, с който компанията ще участва в WSBK. Днес немците съобщиха, че вече е стартирало производството и на първите сериини мотоциклети, но те ще се появят при дилърите чак в началото на лятото.

Изцяло новият модел на баварците се задвижва от 999-кубиков двигател и има изключително привлекателен външен вид, а теглото му е едва 183кг. S 1000 RR е с много лек и компактен блок за цилиндрите, който се доближава по своя размер до стандартите от Формула1.

Серийният S 1000 RR е оборудван с нова ABS система, специално разработена за супербайкове, която работи в четири различни режима. Клиентите ще могат да поръчат допълнително и система за тракшън контрол.

Както вече споменахме, продажбите на серийното BMW S 1000 RR ще стартират в началото на лятото, като цената му в Германия ще бъде 15 150 евро. Цветовете, в които ще е наличен мотоциклетът са Mineralsilver, Acidgreen, Thundergrey и традиционната за BMW Motorrad Motorsport  цветова комбинация от бяло, червено и синьо.

Стартира производството на серийния BMW S 1000 RR
Стартира производството на серийния BMW S 1000 RR
Стартира производството на серийния BMW S 1000 RR
Тагове: BMW, BMW S 1000 RR
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg