Автор: admin
Публикувано на: 30.09.2008 13:04:58

Рейтинг:

Yamaha

Търсенето на стилни и достъпни мотоциклети от среден клас в Европа постоянно нараства. Това е и причината Yamaha да създаде изцяло новия си модел XJ6 Diversion.

Мотоциклетът е подходящ за всички възрасти, като може да се кара както от професионалисти, така и от начинаещи шофьори. Машината има много привлекателен външен вид, лесна е за управление и предлага отлично съотношение цена - качество.

Двигателят на Yamaha XJ6 Diversion е четиритактов, четирицилиндров, с работен обем 600куб.см. Неговата мощност е 78к.с. при 10 000об/мин., а максималният въртящ момент - 59.7Нм при 8 500об/мин.

За по-голямо удобство на водача, Yamaha са конструирали байка с ниска седалка, за да улеснят стъпването с крак при честите спирания в града. Инженерите на компанията са създали и изцяло нов съединител, който прави превключването на скоростите доста по-лесно и плавно.

Стрийтфайтърът е оборудван с многофункционално табло, на което има цифров скоростомер, аналогов оборотомер, както и индикатори за изминатите километри и температурите на двигателя и охлаждащата течност.

Yamaha XJ6 Diversion ще се предлага в цветовете синьо, черно и червено, но все още не се споменава каква ще е неговата цена.

Галерия Yamaha XJ6 Diversion
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg