Автор: admin
Публикувано на: 29.11.2009 21:21:08

Рейтинг:

Peugeot
С новото си семейство скутери Tweet, френската компания Peugeot излиза с отлично предложение, насочено директно към женската аудитория, търсеща бързо, лесно и комфортно придвижване в града.

Peugeot Tweet използва техническата платформа на тайванския скутер Sym Symphony и ще се предлага във версии с 50, 125 и 150-кубикови двигатели, чието тегло е съответно 100, 109 и 115кг.

Всички версии на  Tweet разполагат с 16-инчови джанти, предното им окачване е с 30мм. телескопична вилка, а задното с двойни амортисьори, като само при 50-кубиковия са единични. Спирачките са с по един 226мм. диск отпред и отзад, като отново при 50-кубиковия скутер задната е барабанна.

И трите двигателя, с които ще е наличен скутерът Peugeot Tweet са едноцилиндрови, четиритактови, с течно охлаждане. Мощността при 125-кубиковия е 78,5к.с., а при най-мощния – 10,5к.с., докато за 50-кубиковия липсват данни.

Peugeot Tweet ще се предлага в цветовете черно, сиво и кремаво. Скутерът ще се появи при дилърите на компанията в началото на следващата година, а цените на трите модификации все още не са известни.
Галерия Peugeot Tweet
Тагове: Peugeot, Peugeot Tweet
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg