Автор: admin
Публикувано на: 29.09.2009 12:26:39

Рейтинг:

MV

По време на пресконференция, управляващият директор на MV Agusta, Енрико Д'Онофрио, показа обновения Brutale. Въпреки че 85% от компонентите са претърпели променени, това не се е отразило на естетиката на модела.

MV Agusta Brutale ще се предлага с 990 и 1090-кубикови двигатели, които ще заменят настоящите 998 и 1078-кубикови, но тяхната мощност е идентична с тази на предшествениците им, съответно136 и 154к.с.

Агрегатите са с нови глави на цилиндрите, но същевременно са запазили валовете, един от които има функцията да намалява вибрациите. Водната помпа също е нова, като тя е по-лека, но осигурява с 65% по-добра ефективност при ниски скорости.

Системата за контрол на горивото и управление на двигателя е ново поколение, като електрониката и е разработена от италианската фирма Marelli, а частта за подаване на газ - от японската Mikuni. Цялата система е по-компактна, по-лека и по-стабилна.

Brutale 990R и 1090RR са получили също тракшън контрол, с възможност за настройка на 8 нива на реагиране. Вилката е удължена с 20мм., междуосието - с 18мм., а джантите са заменени с нови, чието тегло е значително по-ниско. Спирачките също са претърпели промени, като дебелината на задните дискове вече е 6мм., вместо 5мм., а теглото им е със 150гр. по-малко.

Седалката на модела предлага повече място за водача. В задната част на мотоциклета са се появили LED светлини, страничните огледала са нови, като в тях също са интегрирани светодиоди, а тръбите на изпускателната система са заменени с нови.

Продажбите на Brutale 990R и 1090RR ще стартират в началото на следващата година, като цените им в родната Италия ще започват съответно от 15 500 и 18 500 евро. 

Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg